Par mums
Kopš 2012. gada, kad to dibināja Viktors Ravdive, Resto-Rātors ir kļuvis par vadošo vārdu Latvijas ēdināšanas un dzērienu scēnā, paplašinot savu darbību Monako un Lielbritānijā ar vairāk nekā 40 unikāliem kulinārijas konceptiem.
Par V. Ravdive
Restorāna Resto-Rātors dibinātājs Viktors Ravdive ir kulinārijas vizionārs, kurš ir radījis revolūciju ēdienu un dzērienu jomā Latvijā, kā arī paplašinājis savu darbību Monako un Apvienotajā Karalistē. Viņa vadībā ir radīti vairāk nekā 40 unikālu pārtikas un dzērienu nozares konceptu. Sasniedzot ievērojamu atzinību, viņš jau 27 gadu vecumā rotāja žurnāla Forbes Latvija “30 zem 30” vāku, kas ir apliecinājums viņa lielajai ietekmei uz nozari. Savas karjeras laikā Viktors ir saņēmis vairākus prestižus apbalvojumus, tostarp divas reizes atzīts par valsts labāko restorānu vadītāju un ieguvis gada cilvēka titulu tūrisma un restorānu nozarē. Viņa redzējums un vadība ir noteikusi jaunus standartus ēdināšanas un dzērienu nozarē un iedvesmojusi uzņēmēju paaudzi.
Pakalpojumi
Restorānu un bāru plānošana un vadība
Resto-Rātors ir vizionāra restorānu grupa, kas ir pazīstama ar savu daudzveidīgo portfeli pārtikas un dzērienu nozarē, tostarp smalkiem restorāniem, bāriem, gastropubiem, naktsklubiem, ēdnīcām, skolu ēdināšanas uzņēmumiem un maiznīcām.
Ēdināšana un pasākumu vadība
Resto-Rātors ir izcilas ēdināšanas pieredzes vizītkarte, kas aptver visu pasauli no Latvijas līdz pat Francijai, Monako un Apvienotajai Karalistei.
Konsultācijas un apmācība
“Resto-Rātors” komanda piedāvā visaptverošus konsultāciju pakalpojumus, lai palīdzētu uzņēmējiem un investoriem iziet kritisko lēmumu pieņemšanas procesu, uzsākot uzņēmējdarbību.
Aero Catering
Ar vairāk nekā septiņu gadu specializētu pieredzi lidojuma laikā gatavoto maltīšu jomā Resto-Rātors ir ekskluzīvs ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs godalgotajam FBO Riga, demonstrējot nepārspējamu izcilību debesīs.
Pakalpojumi
Restorānu un bāru plānošana un vadība
Uzzināt vairākĒdināšana un pasākumu vadība
Uzzināt vairākKonsultācijas un apmācība
Uzzināt vairākAero Catering
Uzzināt vairākReceptes
Vienkārši un atjautīgi ēdieni – “Resto-Rātors” dibinātāja Viktora Ravdives recepšu sērija.
-
Benedikta steiku olu sviestmaize
Benedikta steiku olu sviestmaize bez angļu smalkmaizītes kļūst par vēl tiešāku tās galveno sastāvdaļu svinēšanu: maigs, perfekti pagatavots steiks un mīksti apcepta ola, kas bagātīgi pārlieta ar krēmīgu holandiešu mērci. Šajā versijā uzsvars tiek likts uz steika un olas bagātīgo garšu un tekstūru, ko pastiprina pikantā un sviestainā holandiešu mērce. Tā ir minimālisma pieeja, kas izceļ sastāvdaļu kvalitāti, padarot šo grezno un olbaltumvielām bagāto ēdienu ideāli piemērotu īpašām brokastīm vai vēlās brokastis. Šajā ēdiena izpildījumā viss ir veltījums, vienkāršība un perfekta harmonija starp pikanto steiku un maigo, šķidro olas dzeltenumu, radot neaizmirstamu ēdienreizi.
-
Kamemberta siers ar trifeļu eļļu un paipalu olām
Cepts Kamembers ar trifeļu eļļu un paipalu olām ir grezns ēdiens, kas apvieno krēmīgu, zemes garšu, kamambera siera krēmīgumu ar trifeļu eļļas aromātisko eleganci un paipalu olu maigo bagātību. Cepts, Kamembers pārvēršas par lipīgu, izkusušu baudījumu, un tā krēmīgais vidus kļūst vēl sulīgāk šķidrs. Uz cepta Camembert uzpilinot trifeļu eļļu, tam piešķir neatkārtojamu zemes aromātu, kas izceļ siera dabisko garšu. Izsmalcinātību piešķir paipalu olas, kuras bieži vien viegli uzsprauž virsū pirms pēdējiem mirkļiem cepeškrāsnī, un tas piešķir sieram izsmalcinātību. Gatavojoties paipalu olas kļūst mīkstas, ar mīkstiem, šķidriem dzeltenumiem, kas piešķir maigu bagātību, papildinot trifeļu un mīksta, silta siera intensitāti. Šis ēdiens ir patiess apliecinājums tam, kādu harmoniju var panākt ar dažām izsmalcinātām sastāvdaļām, tāpēc tas ir ideāla izvēle īpašiem gadījumiem vai kā dekadentiska uzkoda izsmalcinātā maltītē.
Sazinieties ar mums
Mūsu komanda ar prieku palīdzēs jums iegūt jebkādu nepieciešamo informāciju.