Kamemberta siers ar trifeļu eļļu un paipalu olām
Cepts Kamembers ar trifeļu eļļu un paipalu olām ir grezns ēdiens, kas apvieno krēmīgu, zemes garšu, kamambera siera krēmīgumu ar trifeļu eļļas aromātisko eleganci un paipalu olu maigo bagātību. Cepts, Kamembers pārvēršas par lipīgu, izkusušu baudījumu, un tā krēmīgais vidus kļūst vēl sulīgāk šķidrs. Uz cepta Camembert uzpilinot trifeļu eļļu, tam piešķir neatkārtojamu zemes aromātu, kas izceļ siera dabisko garšu. Izsmalcinātību piešķir paipalu olas, kuras bieži vien viegli uzsprauž virsū pirms pēdējiem mirkļiem cepeškrāsnī, un tas piešķir sieram izsmalcinātību. Gatavojoties paipalu olas kļūst mīkstas, ar mīkstiem, šķidriem dzeltenumiem, kas piešķir maigu bagātību, papildinot trifeļu un mīksta, silta siera intensitāti. Šis ēdiens ir patiess apliecinājums tam, kādu harmoniju var panākt ar dažām izsmalcinātām sastāvdaļām, tāpēc tas ir ideāla izvēle īpašiem gadījumiem vai kā dekadentiska uzkoda izsmalcinātā maltītē.