About project

International SV Riga 2012. gadā atzīmēja Viktora Ravdive vērienīgo debiju restorāna skatuvē, tādējādi aizsākot Resto-Rātors ceļu. Šis pirmais uzņēmums, kas stratēģiski novietots “nekurienes vidū”, pārvērta savu šķietami nomaļo atrašanās vietu par iekārotu galamērķi, kļūstot par slēptu dārgakmeni Rīgas kulinārijas ainavā. International SV Riga pievilcība bija tik liela, ka rezervēt galdiņu bija tik sarežģīti, un galdiņi tika rezervēti nedēļām uz priekšu, kas liecināja par tūlītēju popularitāti un rīdzinieku mīlestību, ko tas iemantoja. Restorāna novatoriskā koncepcija balstījās uz starptautisku fusion ēdienkarti, kurā tika piedāvātas mini porcijas, kas bija novatoriska pieeja, kas aicināja apmeklētājus doties gastronomiskā piedzīvojumā ar garšu un ēdienu daudzveidību. Šis unikālais ēdināšanas modelis ļāva apmeklētājiem nogaršot 4-5 dažādus ēdienus vienai personai, tostarp tādus gardumus kā mini steiks, krabju ruļļi un mini liellopa Velingtona gaļa u. c. Katrs ēdiens bija kulinārijas mākslas meistardarbs, kas tika radīts, lai miniatūrās, bet sātīgās porcijās piedāvātu iepazīt pasaules daudzveidīgo virtuvi. International SV Riga panākumi bija ne tikai tā izcilais ēdiens, bet arī spēja radīt intīmu un izzinošu restorāna pieredzi. Miniporciju koncepcija revolucionizēja cilvēku attieksmi pret ēdienu, veicinot kopīgu ēdienreizes baudīšanu, kas bija saistīta gan ar atklāšanas prieku, gan ar katra kumosa baudīšanu. Šī novatoriskā pieeja apvienojumā ar restorāna negaidīto atrašanās vietu un Viktora Ravdives kulinārijas meistarību nostiprināja International SV Riga kā iecienīta uzņēmuma statusu, padarot to par Rīgas kulinārijas nozares orientieri un lepnu priekšvēstnesi turpmākajiem Resto-Rātors sasniegumiem.

Gallery